Facebook feltörő programok

Ismerősei biztos számtalanszor számoltak be arról, hogy felhasználó fiókjába – egyik napról a másikra – nem tud belépni. Ilyen esetekben nagy valószínűséggel , egy külső személy vagy rosszakarója, feltörte fiókját. Sok ember esik áldozatul a hackerek munkájának.

A hackerek, az interneten keresztül egy-egy vírus segítségével beférkőznek számítógépébe. Ott lekövetve az ön munkáját, kinyerik a szükséges adatokat, jelszavakat. A gyanútlan felhasználó semmit sem sejt az egészből. Az ilyen kémprogramok ellen a vírusírtók nyújtanak védelmet.

 

Facebook feltörő Számtalan ingyenes és fizetős vírusírtó található a piacon. A hackerek folyamatosan feltörik a vírusírtók védelmét és kis kapukat keresnek. A vírusírtók válaszként frissítséket dobnak ki , amelyek befoltozzák a kimaradt réseket. Ez egy örökös harc. A számítógépes bűnözők ellen folyamatos jelszó változtatással tudunk védekezni. Érdemes 2-3 havonta jelszót cserélni, így a hackereknek a dolgát megnehezíthetjük.
Sokszor bejelentkezve maradhatunk a munkahelyünkön vagy az iskolánkban.

Érdemes mindig leellenőrizni mindig hogy kiléptünk-e, mert mire hazaérünk lehet már nem tudunk bejelentkezni. Erre érdemes odafigyelni, hiszen sok konfliktustól kíméljük meg magunkat. Nehéz védekezni ellenük, de a szükséges óvintézkedéseket meg lehet tenni.

Reklámok

Hozzászólás

Kategória: Uncategorized

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s